Pagina's

maandag 27 januari 2014

Bloggen, verven, leren, bloggenDe titel zegt het al. Tijd te weinig. Het is moeilijker dan ik dacht, twee blogs bijhouden, hard voor school bezig en daarnaast nog tijd overhouden voor jezelf. Om dingen te maken, verven, en noem maar op. 

Wel had ik laatst even lekker de tijd om deze kast op te verven. Nouja, even lekker de tijd. Verdeeld over een maand ben ik er ongeveer elk weekend en eventjes tijd dat ik had mee bezig geweest. Want wat een klus, een hele kast verven. Maar ik moet zeggen, het was geweldig om te doen, en het resultaat mag er volgensmij wezen. 
Ik wens jullie een fijne week !

Liefs Liekedonderdag 16 januari 2014

KleurgebruikMet kleur kun je erg veel bereiken, door een warme, of koelere kleur toe te voegen in een ruimte. Of door middel van accessoires een kleur prachtig over je huis verspreiden. Wil jij meer weten over het kleurgebruik in verschillende ruimtes en over het toepassen van kleur door middel van accessoires? 

Lees deze post dan hier verder. 

zondag 5 januari 2014

Inspiratiebord januari - BasiskleurenEen groot, leeg, wit bord. En plakken maar ! Lekker in tijdschriften bladeren, de mooiste plaatjes, quotes e.d. in een bepaald thema uitzoeken, heeeerlijk om te doen. En met masking tape haal je het er zo weer af voor een volgend inspiratiebord, genaamd februari. Maar eerst nog even over deze: 


Voor het eerste inspiratiebord van dit blog, ben ik begonnen bij het begin. Een niet erg vol inspiratiebord, maar desalniettemin vol inspiratie. De basiskleuren voor aan de muur, het begin van de inrichting. Behang? Muurverf? Met of zonder structuur? Allemaal belangrijk om even goed over na te denken ! Daarom ga ik daar deze maand vol op in en wil ik jullie de vele mogelijkheden laten zien en wil ik jullie tips geven die zeker niet vergeten mogen worden.

Geïnspireerd en ook bezig? Mail me het resultaat !  

Liefs Lieke

woensdag 1 januari 2014

Happy New Year


Happy New Year! | Fellow Fellow
http://fellowfellow.com/happy-new-year/

Allereerst wil ik jullie allemaal een heel gelukkig, gezond en creatief nieuwjaar wensen ! Ik hoop dat de mensen die bloggen, nog maar lang door mogen gaan met het delen van hun prachtige blogs ! Ook hoop ik zelf nog maar lang te mogen bloggen, wat ik morgen al 2 jaar doe, maar daarover morgen meer. 

Hiernaast kan ik jullie nu eindelijk vertellen, dat ik nu officieel ben begonnen met het blog WONEN & WONEN ! Ik zou het dan ook leuk vinden als jullie hier een kijkje op komen nemen. Natuurlijk ga ik ook gewoon door met het bloggen op True Colours !

Liefs Lieke