Pagina's

zondag 24 november 2013

Chalkboard calendarVeel te lang niet geblogd, gewoon erg eigenlijk. Druk, druk, druk, maar tevens een slecht excuus. 
Thuis zijn we aan het verbouwen, muur er uit, muur erin. Behang eraf, behang erop. Benieuwd naar het uiteindelijke resultaat. 

Natuurlijk zijn er ook witte muren, genoeg zelfs. Maar één daarvan verdiend een blikvanger. Iets als dit. Een kalender van schoolbordverf in verschillende blokken van de dagen van de maand. 


Ideaal voor in de werkkamer, maar voor in de keuken ook een leuk idee ! Dus deze zal er vast nog wel een keer komen, maar eerst maar eens zorgen dat de rest af komt !

* alle foto's komen van Pinterest

Liefs Lieke


zondag 3 november 2013

Inspiratiebord november - keuken


Een groot, leeg, wit bord. En plakken maar ! Lekker in tijdschriften bladeren, de mooiste plaatjes, quotes e.d. in een bepaald thema uitzoeken, heeeerlijk om te doen. En met masking tape haal je het er zo weer af voor een volgend inspiratiebord, genaamd december. Maar eerst nog even over deze:
Deze maand in het thema van de keuken, aangezien wij deze aan het verbouwen zijn en inspiratie nooit verkeerd is. Ik ben ingegaan op de materialen, tafels en stoelen. En natuurlijk de leukste accessoires om er straks neer te zetten of op te hangen ! Ik verzamel dan ook een maand lang alles wat ik leuk vind, en tegen kom. Waarom zou je alleen plaatjes opplakken, als je er ook een accessoire of bloem op kunt plakken of hangen ? Wat het ook is, het gaat erom dat het je inspireert, en als je het in één thema óf kleur houdt kan het niet fout gaan.

Geïnspireerd en ook bezig? Mail me het resultaat !


Liefs, Lieke