Pagina's

zondag 20 oktober 2013

Une semaine à Paris


 Afgelopen week een weekje naar Parijs geweest. Veel bezocht, gereisd en natuurlijk gewinkeld. Ondanks dat we er met school heen gingen en natuurlijk een aantal verplichtte opdrachten moesten doen, was het een heel leuk weekje weg. De foto's zijn helaas niet van goede kwaliteit omdat ik jammer genoeg mijn fotocamera niet mee kon nemen en de foto's dus met mobiel zijn gemaakt... 

Nu lekker een weekje vakantie, waarin ik ondanks het werken, leren en verslagen maken lekker van ga genieten ! Ik hoop jullie ook.

Liefs Lieke
vrijdag 11 oktober 2013

100e blogpostTrue Colours

De 100e post alweer, wat gaat dit snel. Pas 1,5 jaar geleden begon ik met bloggen. Aan het begin was het nog best spannend, zouden er wel mensen zijn die mijn blog zouden lezen? Maar dat viel al snel mee, mensen begonnen mijn posts te lezen en reageerden erop. Dit alles maakte het bloggen nog vele malen leuker.

Na al dit bloggen over mijn passie interieur, is het misschien tijd om eens iets over mij zelf te vertellen.
Ik ben Lieke . Ik ben met dit blog begonnen toen ik 14 jaar was, inmiddels ben ik alweer 16. Ik zit in het 5e jaar van havo, het examenjaar. Een druk jaar met veel leerwerk, waardoor het bloggen dit jaar op een iets lager pitje komt te staan. Maar ondanks dit probeer ik nog wel gewoon elk weekend een post te plaatsen. 

Na mijn havo wil ik graag een opleiding doen tot interieurarchitect/stylist (iemand nog tips?). Waardoor ik van mijn hobby mijn beroep wil maken. En aan de slag wil gaan met het inrichten en ontwerpen van interieurs. Maar dit is nog een lange weg te gaan.

Op mijn blog wil ik jullie inspireren door meubels, accessoires, interieurs en DIY te laten zien. Het klinkt raar, een 16 jarig 'meisje' dat jullie wil inspireren maar ik vind het geweldig om mee bezig te zijn. De inspiratie hiervoor haal ik mede van andere blogs, Pinterest en woonbladen. 

Ik hoop hier nog erg lang mee door te kunnen gaan, en van mijn droom werkelijkheid te maken ! 

Liefs Lieke


maandag 7 oktober 2013

Oud goudSoms kun je zo blij worden van oude afbeeldingen. Dat had ik toen ik laatst een hele stapel oude tijdschriften doorbladerde. De eerste twee afbeeldingen komen uit de vtwonen van april 2010, de 3e en de 4e komen uit de Ariadne at Home van augustus 2011 en de laatste komt uit de 101 woonideeën van april 2010.

De eerste twee hebben geven een erg fijne losse uitstraling die eigenlijk iedereen in zijn/haar interieur moet toepassen, terwijl de 2e en 3e zo lekker strak en Scandinavisch zijn. De blauwe stoeltjes vind ik trouwens ook geweldig! De laatste foto is een foto uit een prachtige reportage, die zeker gezien mag worden!

Hoop dat ik jou ook heb moge inspireren.
Liefs Lieke

P.s. Na deze post komt de 100e post alweer, deze mag je zeker niet missen !