Pagina's

vrijdag 23 augustus 2013

Lamp FLOBODeze lampen kwam ik onlangs tegen, ik werd meteen verliefd. Een paar weken later dacht ik er weer aan; Waar zag ik ze ook al weer? Dus ik zoeken en zoeken, uiteindelijk in mijn eigen internetgeschiedenis terecht gekomen en GEVONDEN !

Deze lampen van EKOBO HOME zijn werkelijk fantastisch ! Dit is de lamp Rekobo, een limited edition. De bovenste is Noir en de onderste heeft de kleur Lagoon, deze vind ik zelf ook wel erg vrolijk. Neem zeker hier een kijkje voor nog meer stoere accessoires !

Liefs Liekedinsdag 13 augustus 2013

Vakantie in eigen landNa een groot deel van de vakantie er al op te hebben zitten is het misschien nog wel leuk om nog even een paar nachtjes met z'n allen weg te gaan om van de laatste weekjes of dagen te genieten. 

Daarom heb ik hier een paar geweldige vakantiehuisjes in ons eigen land op een rijtje gezet.Dit eerste vakantiehuisje is van www.slapeninhetbos.nl , dit stijlvolle vakantiehuisje staat in de bossen van Apeldoorn en is prachtig om wat nachtjes in te vertoeven !


Dit tweede vakantie idee is van Loft 51. Hier verhuren de eigenaren 4 prachtig ingerichte lofts in het mooie Maastricht. Zeker een idee om eens te overnachten !


En last but not least deze watervilla in Oostknollendam (lekker dicht bij Amsterdam en Alkmaar!). In deze vrolijk en lief ingerichte woonboot zul je je zeker thuis voelen! 

Zo is er genoeg stijlvolle vakantiekeuze in Nederland ! 

Liefs Lieke


zaterdag 3 augustus 2013

Thorn


Paar weekjes niet geblogd in verband met een hele geslaagde vakantie. Tijdens onze vakantie in Limburg zijn wij een dagje naar Thorn geweest. Thorn licht aan de Belgische grens en is een prachtig dorpje. Je waant je helemaal in in Frankrijk ! 

Als je hier nog nooit bent geweest is het zeker een aanrader !

Liefs Lieke