Pagina's

zaterdag 29 juni 2013

Lekker lezen
Weer te lang niet geblogd, maar dat ga ik nu inhalen. Ondertussen lekker ideeën opdoen tijdens het lezen van deze leuke boeken die ik voor mijn verjaardag heb gekregen. 

Twee varianten van Ariadne at home, de brocante special en een gewoon nummer (inclusief abonnement). Ook het boek kringloopgeluk, de verwachting was dat het meer over meubeltjes zou gaan, maar hier ga ik me ook zeker mee vermaken, er staan genoeg leuke dingen in !

Liefs Lieke 

zaterdag 15 juni 2013

BijzettafelWe hebben er nog geen leuk plekje voor gevonden, maar deze bijzettafel / opklaptafel is alweer opgeknapt. Hij zat netjes in de lak, maar vond het net iets te normaal. Even lekker geschuurd en hij heeft weer helemaal een nieuwe look.

Wat vind jij ervan?


zondag 9 juni 2013

Witte stoeltjesJe kunt je vast wel voorstellen hoe deze stoelen er voor de verflaag uitzagen, houtkleurig. Ik heb ze een witte kalkverflaag gegeven en ze lijken weer zo goed als nieuw.

De stoeltjes hebben rechte achterpoten en de voorpoten zitten wat bollingen in. Net als in de spijlen aan in de rugleuning. 

Hoe vind jij ze geworden?

Liefs Lieke
zaterdag 1 juni 2013

Dekenkist klaarHij staat al een tijdje klaar in de schuur, maar nog geen tijd gehad om hem te 'showen'. De dekenkist. Helemaal in de verf en inclusief sleuteltje. Hij is zo'n 100 jaar oud volgens de vorige mensen, maar ik vond het wel eens tijd voor een ander kleurtje. Helaas heb ik geen foto voor de metamorfose... 
Nu helemaal klaar voor de verkoop dus, want wat jammer dat wij er geen plek voor hebben.. Misschien als hij na de verbouwing hier thuis nog niet is verkocht dat we wel een plekje kunnen maken !

Hoe vind jij hem geworden?

Liefs Lieke