Pagina's

dinsdag 28 mei 2013

SidetableVoor de dinsdag inspiratie heb ik de laatste tijd weinig tijd, maar deze komt binnenkort weer ! 
Afgelopen week heb ik deze sidetable opgeknapt. Hij was rood en heb hem eerst in de grondverf gezet, omdat ik nog niet wist of hij zijdeglans wit moest worden of met krijtverf. Maar nu met zekerheid met krijtverf beschilderd ! 

De fotohouders zijn al eerder gezien in de dinsdag inspiratieposten en het lampje is ook van eigen hand. 

Ook deze sidetable is, net als de stoelen, weer voor de verkoop, maar tot de tijd dat hij nog niet verkocht is staat hij nog mooi op de slaapkamer !

Hoe vind jij hem geworden?

Liefs Liekezaterdag 18 mei 2013

Dekenkist
Afgelopen weken al bezig geweest met deze dekenkist op te knappen. Was eigenlijk houtkleurig maar vond wit ook wel even leuk. De kist heb ik gekocht van iemand die ging verhuizen naar een kleinere (bejaarden?) woning. De kist was volgens de mensen misschien wel 100 jaar oud. 

Hoe vind jij hem tot nu toe?

Liefs Lieke vrijdag 10 mei 2013

Gebloemde rookstoel met kantjeDit zijn de stoelen dan, nu ze helemaal klaar zijn. Zo langzamerhand zullen jullie de stoelen wel vaak genoeg hebben gezien, maar het kantje zit erop ! Kun je het zien? Inmiddels zijn ze ook te koop op M.plaats. (Kijk dan bij de advertenties van L.)

Liefs Lieke
zondag 5 mei 2013

Gebloemde rookstoelenOndanks dat ik niet zo veel geblogd heb heb ik niet stil gezeten. Ik had van deze 2 stoelen al eerder een stukje laten zien dat hij geverfd was. De oude groene bekleding zat er toen nog op, zoals hieronder. Deze was niet helemaal naar mijn smaak dus ik heb er eens even een bloemetjesstof op gemaakt. 


Eerst heel druk geweest met het maken van de onderkant (1 vering was iets kapot, is inmiddels weer helemaal gemaakt !) en het er uit halen van de spijkertjes. Ik heb de stof erop gemaakt en het moet nog afgewerkt worden met een randje kant. Deze ga ik woensdag ga ik die halen en zit er dus komend weekend wel op. En dan is hij klaar voor de verkoop ! (Wat jammer dat wij er geen plaats voor hebben.... ) Maar daarvoor krijgen jullie eerst nog en foto inclusief kantje te zien.

Hoe vind jij hem geworden?

Liefs Lieke