Pagina's

woensdag 24 april 2013

Dinsdag inspiratie: Showdoek
Deze keer een dinsdag inspiratie op woensdag, omdat ik het gewoon heel erg druk had. Slecht excuus maar soms zijn dingen erg belangrijk, misschien is het leuk om hier in mijn 100e post iets over te vertellen.

Dit doek heb ik al een keer eerder even snel voorbij laten glippen. Ik heb het vorig jaar een keer gemaakt maar echt in details heb ik het jullie nog niet laten zien. En eigenlijk is het wel heel leuk om zelf te maken.

Ik heb een canvas doek bij de Action, stof en elastiek (in een mooie lintlook) gekocht. De stof even glad gestreken en met een nietmachine strak op het doek geniet. Daarna heb ik het elastiek mooi neergelegd en dit ook aan de achterkant vast geniet. Helaas gaat de stof na een tijdje wel iets voeken maar dat krijg je eigenlijk met alles wat je aanspant wel.

Hier onder nog een mooi lint detail. Ik had het lint natuurlijk in leukere patroontjes kunnen doen maar omdat het een cadeau was en de wens iets neutraals was vond ik dit goed gepast.

Hopelijk heb ik jullie hiermee weer kunnen inspireren !

Liefs Lieke


dinsdag 16 april 2013

Dinsdag inspiratie: Annie Sloan krijtverfDe krijtverf van Annie Sloan. Wauw, wat is die fijn.
Ik heb hem afgelopen zaterdag aan 2 nieuwe rookstoeltjes aangebracht. Hier zie je wat foto's van de verf. De stoeltjes moeten nog geschuurd en opnieuw bekleed worden, daarna zal ik ze nog even laten zien.

De verf is eigenlijk heel makkelijk aan te brengen, schuren is niet nodig. Alleen even goed schoonmaken en dan zo verven hoe je wilt. Net, ruig of alleen een witte waas, alles is mogelijk met deze verf.

Ik hoop dat jullie hier wat aan hadden en (net als mij) lekker aan het verven gaan !

Liefs Lieke

dinsdag 9 april 2013

Dinsdag inspiratie: TagsDe foto is niet helemaal duidelijk, maar dit zijn ze: tags. Leuke labeltjes waar je alles mee kunt opleuken. Je kunt ze makkelijk maken van stevig craftpapier in allerlei kleurtjes en prints. Ik heb ze gewoon in naturel kleuren en soms beplakt met iets erop.

Ook gebruik ik ze voor vanalles om prijsjes mee aan te duiden. Eigenlijk dus overal leuk voor !
Patronen kun je op internet vinden of zelf bedenken. Als je niets kunt vinden, kun je mij altijd mailen.

Heb ik jou inspiratie kunnen bieden en heb je zelf iets leuks gemaakt ? Stuur me dan een mailtje en misschien laat ik het op mijn blog zien!

Liefs Lieke


vrijdag 5 april 2013

Nieuwe layout


Dinsdag hadden wij hier in ons dorp het geluk dat het stroom eraf lag, de hele avond... Dus sorry dat er geen inspiratiepost is geweest. Verder ben ik al de hele week ziek dus is het er niet van gekomen. 

Vandaag, omdat ik toch niet zo veel te doen had, heb ik maar eens aan de layout van mijn blog gewerkt. Ik heb hier en daar iets veranderd zodat het een iets frissere look kreeg.

Wat vinden jullie ervan?

Fijn weekend, 

Liefs Lieke