Pagina's

zaterdag 30 maart 2013

Easter


Easter
www.pinterest.com

Vandaag even een post met lekkere inspiratie voor Pasen, beetje op het laatste moment maar toch misschien nog een leuk idee om je avond mee in te vullen of om morgen lekker te maken.

Ik wil jullie allemaal erg fijne paasdagen toewensen !


Liefs Lieke

Easter Bunny Art
www.pinterest.com
Easter
www.pinterest.com

dinsdag 26 maart 2013

Dinsdag inspiratie: Leuke potjesMijn excuses dat er vorige week geen dinsdag inspiratiepost was, ik had het nogal druk (zeker geen goed excuus..). Maar deze week is er weer eentje. En wel eentje waarvan ik de foto's al eerder heb laten zien.

Deze potjes heb ik gebruikt voor de give-away, maar je kunt ze zeker ook heel leuk gebruiken om dingen in op te bergen. Bijvoorbeeld punaises en magneetjes. Een simpel potje, bijna bij alle winkels wel te koop. Met daaromheen een leuk kantje of ander lintje en klaar ! Hoe simpel kan iets leuks en schattigs zijn?

Liefs Lieke


vrijdag 22 maart 2013

Koude dagen


fireplace

In deze helaas nog koude dagen moeten we onszelf wel lekker warm houden. Lekker bij de kachel met een mok warme chocolademelk en een plak cake of stuk chocola. 

Hier een aantal inspiratiefoto's voor die heerlijke warmtebron. De links staan onder de foto's. 

Liefs Lieke

Warmth

fireplace

Fireplace

fireplace

windows / fireplace

fireplace

zaterdag 16 maart 2013

Tissue boxHoe leuk is het als je een tissue box hebt naar je eigen smaak ? Heel leuk, dus daar heb ik even voor gezorgd. Met een leuk lintje afgewerkt en het handige is: het is een hoes, dus is je tissue doos leeg, dan koop je een nieuwe en doe je je hoes daaromheen ! En hij past ook nog eens leuk bij de placemat die ik dinsdag liet zien.

Geniet van de foto's, 
Lieke

dinsdag 12 maart 2013

Dinsdag inspiratie: Placemat makenEen leuke en eenvoudige placemat maak je gemakkelijk zelf. Het is eigenlijk gewoon heel erg simpel. Het enige wat je moet hebben is craftpapier van de hobbywinkel, het leukste is als het aan 2 kanten bedrukt is. Ze hebben ze hier met vele verschillende prints dus er zit altijd wel iets leuks bij tussen. En een laminator waar je het craftpapier in een plasticje doorheen kunt halen.

Het leuke aan craftpapier dat aan 2 kanten bedrukt is is dat je het om kunt draaien en altijd kunt afwisselen van print ! Welke kant vind jij het mooiste ?

Ik hoop dat jullie hier iets leuk mee kunnen.


Liefs Lieke 

dinsdag 5 maart 2013

Dinsdag inspiratie: KrijtpotjesIedereen heeft het, een theebakje. En omdat iedereen er een heeft, sommigen leuker dan anderen, wou ik wel eens iets anders. Een potje met krijtdeksel erop, zodat er ook nog je theesoort op kan staan.

Wat ben je nodig:
Een leeg babyvoeding- of sauspotje.
Schoolbordverf
Krijtjes

Wat moet je doen?:
Maak het potje leeg (mmm...) Haal het etiket eraf en maak het potje schoon. Verf of spuit de dopjes van boven en onder met de schoolbordverf (onder ook omdat je ander de randjes nog de originele kleur hebt). En zet er met een krijtje je theesoort of suiker op.

Je kunt er natuurlijk ook je kruiden (!) of andere dingen in bewaren.

Geniet van de foto's en ik hoop dat ik je heb moge inspireren,

Liefs Lieke