Pagina's

zondag 23 december 2012

Sneeuwpop van touwrolletjes


Oké, ik geef toe. Zo mooi als het voorbeeld in mijn vorige post is hij niet geworden. Maar het is toch een schattige decoratie. Deze sneeuwpop van touwrolletjes. 

Een mooi klein donker klosje touw hadden we niet dus heb ik hem maar een grote lichte hoed gegeven. Het stukje kant als das maakt breekt het geheel een beetje.

Hoe vinden jullie hem geworden?

Liefs, Lieke.donderdag 13 december 2012

KerstmisChristmas

Kerstmis is in aantocht, daarom hier wat leuke inspiratiefoto's om je eigen kerstfeest te maken. De afbeeldingen komen allemaal van www.pinterest.com, dit omdat ik de foto's (nadat de camera stuk ging) met mijn mobiel maakte en deze nu na grote spijt is opgestuurd door wat software fouten... Wat jammer toch allemaal weer. Maar positief inzien, hij komt weer terug, gemaakt en al !


christmas

Geweldig deze sneeuwpop van touwrolletjes. Zo simpel te maken. Ga ik ook sowieso doen, ik laat jullie het resultaat nog wel zien !


#christmas

Leuk, om je gasten na afloop zo'n lekkere en leuke goodybag te geven !

White Christmas dessert table


Christmas

En 2 mooie tafel ideeën: 

Christmas table


Use the glass ornaments for the tables


Ik hoop dat dit jullie mag inspireren en alvast in de Kerst stemming mag brengen, want Kerstmis is toch het leukste familie feest wat er maar is !


Liefs, Liekemaandag 3 december 2012

Sneeuw
Het sneeuwde vandaag ! Oké, het was natte sneeuw, maar natte sneeuw is ook sneeuw. Zo erg als op dit plaatje was het nog niet, maar ik vond het zo mooi. De ene vind het minder leuk dan de ander, maar een kerstgevoel geeft het wel. 

Voor het fietsen niet altijd even fijn. Maar ik hoop dat het binnenkort (rond kerstmis) lekker gaat sneeuwen zodat we een witte kerst hebben.

Liefs, Lieke.