Pagina's

donderdag 15 november 2012

Wattenschijfjes houder
Het stijlvol opbergen van wattenschijfjes, altijd moeilijk. Meestal zitten ze in zo'n grote zak, in een kastje kan het wel maar neemt het veel ruimte in beslag, maar in het zicht is het niet echt mooi...

Ik ben maar eens aan de slag gegaan om ze mooi op te bergen in een houdertje. Zie hier het resultaat:Onderaan heb ik een handig gaatje gemaakt zodat je ze er niet onhandig van boven hoeft uit te prutsen. Je kunt ze nu zo omhoog drukken.


Afgewerkt met een leuk lintje. Helemaal klaar om in het zicht te staan !

Wat vinden jullie ervan?

Liefs, Lieke.

P.s. Sorry voor de nog steeds onscherpe foto's, ik baal er zelf ook een beetje van, maar de fototoestel is nog steeds niet gemaakt... :(woensdag 7 november 2012

Volg mij ook op Pinterestour porch


Je kunt me nu ook op Pinterest volgen ! Hier staat leuke afbeeldingen en foto's van van alles wat ik mooi vind. Sommige afbeeldingen heb ik zelf toegevoegd en sommige heb ik ge-repint.

Klik op de onderstaande button om een kijkje te nemen en laat zeker even weten wat je ervan vind !


Follow Me on PinterestLiefs, Lieke.

dinsdag 6 november 2012

Inspiratie foto's

Lieflijk nachtkastje uit de Brocante special zomer 2012 http://www.allesbrocante.nl/

At the moment ben ik heel druk met van alles en nog wat. Niet heel veel tijd om dingen te plaatsen en leuke dingetjes te maken. Hopelijk komt hier binnenkort weer meer tijd voor.

Daarom hier nu even een post met lekker veel inspiratie foto's. Goed voor mijzelf, en heel veel anderen om leuke ideeën op te doen !

Liefs, Lieke.

French lavabo ♥


.Our CreaLab @ 24Homes

~