Pagina's

maandag 29 oktober 2012

HoutkachelNu de dagen wat korter en kouder worden is zo'n lekkere houtkachel wel fijn. De schouw is behoorlijk hoog, dus veel opzetten is te druk maar zo'n leuk verweerd(lijkend) fotolijstje is altijd mooi.

Het hekje kochten we een keer op een rommelmarkt, hij is een beetje laag voor de kachel maar wel een mooi item. De kolenkit is al behoorlijk oud, net als de handschoen (onderaan wat verbrand) maar dat maakt het haast nog mooier !

Liefs, Lieke.


vrijdag 19 oktober 2012

Glazen flesjes


Deze flesjes met krukje kochten we laatst bij een woonwinkel bij ons in de buurt. De etiketjes maken ze nog schattiger. Misschien doe ik er nog wel een keer een kanten lintje omheen, maar nu vind ik ze zo ook nog wel heel leuk.

Liefs, Lieke.dinsdag 9 oktober 2012

Potten met hortensia's


De potten die in deze post gevuld zijn met een laagje schelpen, heb ik, nu de herfst aanbreekt, gevuld met gedroogde hortensia's.

Eigenlijk wilde ik ze vullen met verkleurd blad of met kastanjes, maar omdat er van groot verkleurd blad nog niet zoveel is (wel veel klein, maar dan krijg je zo veel) en wij thuis geen kastanjeboom hebben moet dat nog maar even wachten..

Dit geeft ook al een behoorlijke herfst sfeer. 

Liefs, Lieke.zaterdag 6 oktober 2012

Houten tafeltje


Dit schattige tafeltje had eerst een kunststof blad, hier hebben wij een mooie robuuste houten blad op geplaatst. Ziet er veel beter uit. 

Het tafeltje staat nu in onze woonkamer te pronken. Ik heb er een leuke etagère met zelfgemaakte zeepjes op gezet.

Hoe vind je hem geworden?

Liefs, Lieke. 


woensdag 3 oktober 2012

Lavendel drogen


Het was weer eens tijd om lavendel te drogen. Gisteren hebben we de lavendel van de struikjes geknipt. Ik heb ze eerst even laten liggen zodat alle beestjes eruit gingen. 's Avonds heb ik ze verdeelt over een paar stukken keukenpapier. Dit heb ik strak opgerold en onder een flinke stapel (telefoon)boeken gelegd. Dus daar ligt het nu lekker te drogen zodat ik ze straks weer kan gaan gebruiken voor allerlei leuke dingen.

Liefs, Lieke.