Pagina's

woensdag 26 september 2012

Spiegel te koopDe spiegel die je in deze en in deze post kunt zien bieden wij te koop aan. We vinden hem heel mooi maar de muren worden anders te vol, en dat moeten we ook niet hebben. Natuurlijk staat hij ook op Marktplaats, maar omdat jullie altijd trouw mijn berichten lezen wil ik jullie dit ook even vertellen.

Klik hier voor advertentie. 

Liefs, Lieke.

zondag 23 september 2012

Parijs spiegeltjeDit spiegeltje heb ik van het voorjaar in Parijs gekocht en ik bedacht me ineens dat ik het nog niet eens had laten zien.


Dit is hem dan van dichtbij. Eigenlijk heeft het wel wat weg van een mooie poederdoos, iets wat ik al lang wou hebben, maar nu niet meer nodig is. De Eiffeltoren, Arc de Triomphe en nog veel meer bijzondere gebouwen staan erop, en de sepia-kleur maakt het helemaal af. En dat kocht ik gewoon in een souvenirwinkel in de schilderswijk.

(De vlekken erop is het weerspiegelen van de potjes en lamp ed.)Hier met het stuk zeep dat ik op de markt in Apeldoorn van de zomer heb gekocht.En met een spiegel aan beide zijden.

De slechte kwaliteit van de foto's komt doordat onze fotocamera nog steeds kapot is.Liefs, Lieke.

woensdag 19 september 2012

Kapstokje

Dit kapstokje heb ik zelf "ontworpen" en gemaakt. Er ging een tijdje overheen, maar beetje bij beetje kwam het eindresultaat er. De hartjes zijn krijtbordjes.
De plek waar ik hem graag op wil hangen is nog tijdelijk bezet, dus over een tijdje komt er een mooie foto waar hij hangt.
Wat vind je ervan ?
Liefs, Lieke.


zondag 16 september 2012

Spiegel
De spiegel die ik vorige maand heb geverft (zie hier) heb ik gisteren een iets doorleefder look gegeven. Was de bedoeling al maar heb er nog geen tijd voor gehad.De randen zijn nu lekker opgeschuurd, hierdoor lijkt hij net iets ouder.
Liefs, Lieke.


dinsdag 11 september 2012

NotitieboekjeDit notitieboekje heb ik laatst opnieuw bekleed. Heb het een leuk muziekpapier kaftje gegeven en omdat ik vond dat er nog iets ontbrak dus heb deze zwarte vogel erop geplakt.

Het zwarte koortje zat er al in en vond ik er leuk bij passen.

Wat vind jij ervan ?

Liefs, Lieke.

zaterdag 8 september 2012

Leuk om te geven, leuk om te krijgenDeze kandelaar heb ik vandaag gekocht als verjaardagscadau. De kleur is mooi doorgeschuurd wit. Het merk weet ik zo niet. Leuk voor op het terras of op de veranda, of gewoon lekker binnen.  Met een mooie kaars erin krijg je zo een lekker romantisch gevoel.

Liefs, Lieke.dinsdag 4 september 2012

Lu'um


Toen wij vorige week in Katwijk aan Zee waren, zijn wij ook even in Scheveningen geweest. En als je daar lekker aan zee bent, is niets leuker dan eventjes bij zo'n gezellig strandpaviljoentje wat te gaan drinken.

Zo kwamen wij dus bij Lu'um. Een hele leuke strandpaviljoen in een mooie blauwe kleur. De specialiteiten stonden op van latjes gemaakte krijtborden, die over het hele teras waren verwerkt.
Deze tafel vond ik nog wel het mooiste van alles. Mooi tafelblad heeft het ook. De verschillende stoelen in verschillende kleuren eromheen en de grote vaas op tafel. Het maakt de sfeer helemaal compleet.

Als je in Scheveningen met moet je hier zeker eens naartoe gaan !

(Dit is eigenlijk ook reclame maken hé ?? Oeps)

Liefs, Lieke.


zaterdag 1 september 2012

Schelppotten


Even een kiekje in ons washok. Deze zit naast onze keuken en onze wasmachine, droger, extra koelkast en vooraadkast staan er. Ook kom je via hier in onze wc en badkamer. Dus eigenlijk is het meer een bijkeuken.

Deze mooie vooraadpotten staan er al ongeveer een maand en waren altijd nog leeg. Omdat wij gisteren weerkwamen van 3 onverwachte (maar geweldige) daagjes in Katwijk aan Zee en we schelpen hadden meegebracht voor het maken van zeepkettingen en voor de sier, heb ik deze vandaag in deze potten gedaan. Ziet het er niet leuk uit ?

Meer foto's van onze bijkeuken laat ik een andere keer zien omdat onze fotocamera kapot is en ik daarom deze foto heb gemaakt met mijn mobiel.

Liefs, Lieke.