Pagina's

zondag 26 augustus 2012

Zeepketting
Deze zeepketting heb ik in opdracht gemaakt. De wens was een niet te lange zeepketting van ongeveer 30cm waarvan 10cm ophanglus met blauwe zeepjes en schelpjes. Omdat de schelpjes moeilijk zijn om tussendoor op te hangen en dan ook veel ruimte innemen heb ik er 3 onderaan laten bungelen.

Wat vinden jullie ervan?

Liefs, Lieke.

P.s. Wil jij ook zo'n zeepketting mail me dan even.

zaterdag 25 augustus 2012

Terug uit Schoorl

Gisteren kwam ik terug van de 3 daagjes in Schoorl. Omdat ik vergeten was een foto te maken van ons huisje heb ik deze van huisjehurennederland.nl gehaald.
Ik heb maar liefst 2 keer de klimduin beklommen. De eerste keer was ik vergeten foto's te maken, dus moest er een tweede keer komen.

De klimduinHet uitzicht richting de zee als je boven bent.Uitzicht zijkant als je boven bent.En 3 keer het uitzicht naar de kant waar je erop gelopen bent als je boven bent.


Ik heb het erg leuk gehad en ben even lekker uitgewaaid !


Liefs, Lieke.dinsdag 21 augustus 2012

3 daagjes Schoorl

Eindelijk is het zo ver, morgen ga ik 3 daagjes naar Schoorl. Even lekker niets doen, uitwaaien en genieten.

Als ik terug ben zal ik nog wat gemaakte foto's posten (als ik ze niet vergeet te maken).


Foto bij: Schoorl.nl


Liefs, Lieke.

vrijdag 17 augustus 2012

Spiegel


Deze spiegel heb ik van het weekend geverfd, hij was houtskleur maar ik vond wit toch iets mooier lijken.


Deze vaasjes met bloemetjes en het kant erbij gezet/gelegd om het wat kleur te geven en het iets zachter te laten lijken.


Liefs, Lieke.

maandag 13 augustus 2012

De gordijnen hangenAfgelopen weekend lekker bezig geweest met van alles en nog wat. Spiegel geverft, kapstokje gemaakt, laptop hoes aan het maken (nog niet af, laat het weten wanneer hij klaar is), kussenhoes maken en de gordijnen ophangproof gemaakt.
Eigenlijk dus bezig met van alles. Voor de laptop hoes en kussenhoes moesten nog leuke frutseltjes komen, en voor het kapstokje nog haken. En omdat mijn grodijnen nog lagen te wachten deze maar even gemaakt en opgehangen.Het zijn witte lichtdoorlatende gordijnen van de Ikea geworden. Hierdoor vind ik mijn witte muur wel wat geler lijken maar het resultaat is toch wel mooi.
Binnenkort kan ik dus beginnen met het witverven van meubels en daarna met het inrichten.
(Dus als er iemand nog een leuke sidetable heeft met van die ronde poten die weg mag ?? ;) )


Liefs, Lieke.donderdag 9 augustus 2012

Vondsten markt Apeldoorn


Vandaag op de markt in Apeldoorn geweest, weer leuke dingen gekocht.

100 meter lang lint, een dubbel stuk zeep, 1,7 meter kant en een mooie mangeldoek met rode rand.Het lint heeft een oranje streep over de lengte.

Fijne dag.


woensdag 8 augustus 2012

Pillowframe
Dit is het gworden, mijn pillowframe. Nadat ik op het blog van Karin Joan & Claire het Ebook van Karin Joan had gelezen, voelde ik mijn handen jeuken om aan de slag te gaan. En dat heb ik gedaan. Zie hier mijn resultaat.
Klik hier voor het Ebook.

Fijne dag.


zondag 5 augustus 2012

Love feeling


Dit is hem dan, het nieuwe verfje op mijn slaapkamer. Deze muur is lichtblauw ( had eigenlijk iets lichter moeten zijn ) en de rest is wit.
De kamer is nog niet ingericht maar voor mijn love feeling even zo.

Dit is een van de stoelen die ik een tijdje geleden heb opgeknapt, ik heb hem voor zolang in de slaapkamer gezet omdat ik anders geen bergruimte (rommelplek) had.

De sprei die erop ligt is van mijn ouders, hij is echt heel mooi. Daarop staat een van mijn nieuwgemaakte kaarsen (ongeveer 10 branduren, €3,95) en een geurhartje van de Action.
De kandelaar ernaast heb ik van mijn oma gekregen.


De kaars nog een keertje van dichtbij.


En (deze foto past iets minder bij het geheel) hier de brandende kaars. 


Fijne zondag.