Pagina's

zondag 29 juli 2012

Villa AnnieNormaal gesproken hou ik niet zo van reclame maken voor iets, maar soms moet het gewoon even.

Villa Annie is een thee- en koffieschenkerij en verkoopt tevens allemaal leuke dingetjes. Zoals brocante en zelfgemaakt servies. Wij waren er een tijdje geleden met familieweekend.

Omdat ik er zo druk was met alles te bekijken ben ik helemaal vergeten om foto's te maken en van de site is dit de enige foto die ik kon kopiëren. Dus als je de rest van de leuke foto's wilt zien en een goede impressie ervan wilt krijgen, kijk dan even op de site: http://www.villa-annie.nl/


Je kunt er gewoon een keertje langs gaan voor een lekker bakje koffie of thee met een lekker stukje taart, maar je kunt er ook een vergadering houden of een familiedag. Zeker de moeite waard !

Fijn weekend.maandag 23 juli 2012

Eendjes kijkenGistermorgen zijn wij heerlijk aan het water gaan zitten eten, behalve het lekkere weer waren er ook eenden met schattige jongen.Helaas zijn dit de enige mooie foto's die ik heb kunnen maken want natuurlijk durven ze niet in onze buurt te komen. Een paar weken geleden zwom er wel een zwaan vlak voor onze steiger !


Fijne week / vakantie !


donderdag 12 juli 2012

Het kleinste kamertje


Dit is hem dan, ons kleinste kamertje.

Eerst stonden de fotolijstjes er nog niet maar alleen 2 rommelige fotolijsten, een schilderijtje en de 2 wachinelichtjes. Hij is laatst een kleine opknapbeurt ondergaan, fotolijstjes bij de kringloop gekocht en deze zwacht geverd (is een wonder, normaal is het altijd wit. Maar omdat ik zwart hier mooier vond staan, ben ik even naar de winkel gefiets voor een potje zwarte verf (die hadden we nog niet)). Ik heb er leuke foto's ingedaan en het tegeltje en de wachinelichtjes erbij gezet.
Onze spiegel met mijn zelfgemaakte zeepketting.

Een zelfgemaakt zeeppotje.En de fotolijstjes nog een keer.Fijne week.

maandag 9 juli 2012

Oudgroen schuurtje


Nog een foto van de opentuinendagen, deze is gemaakt door de fotograaf van ons dorp, er zijn er nog wat meer van onze tuin gemaakt maar deze zijn niet op te slaan of te kopieren. Dit is ons schuurtje, meestal zitten hier kippen in, maar nu even niet. Afgelopen winter hebben hier de konijnen in gezeten en binnenkort komen er weer nieuwe kippen.

We hebben er over nagedacht om het schuurtje een nieuwe kleur groen te geven maar dit vonden wij wel net zo schattig, hij moet wel iets worden bijgewerkt, vooral het wit. Verder rot hij onderaan ietsjes omdat hij al zo oud is. Maar overal is een oplossing voor toch?


Verder ga ik vandaag verder met het behang eraf halen in de slaapkamer. Hier is al een muur blauw geschilderd. Over de kleur ben ik alleen nog niet helemaal tevreden, hij zou iets lichter moeten zijn. Maar misschien als de andere muren wit zijn dat hij wel weer heel mooi uitvalt.

Fijne week.

dinsdag 3 juli 2012

Opentuinendagen

Afgelopen weekend hebben wij meegedaan aan de opentuinendagen in ons dorp, we waren al een paar keer gevraagd. Zelf vonden we onze tuin nooit zo heel bijzonder maar voor de ervaring hebben we toch een keer meegedaan.
En alle reacties waren positief !

Bloemstuk gemaakt door mijn moeder.


Ze kwamen met de fiets, auto of lopend. Soms liepen er wel bijna 20 man tegelijk in onze tuin rond.


Onze groentetuin.

Er zijn genoeg zitjes in onze tuin, zodat we de hele dag door lekker in de zon kunnen zitten.Onze waterval.

En onze 2 geiten.

Ik had ook nog een eigen tafeltje waar ik nog het een en ander kon verkopen, helaas geen mooie foto van..

Het was een heel geslaagd weekend.


Fijne week !