Pagina's

zondag 29 april 2012

Paris, here we come !


Ja ja, we gaan naar Parijs toe. De koffers zijn al gepakt. Morgenochtend vertrekken we om 6 uur en waarschijnlijk zijn we aan het eind van de middag over. Vrijdag nacht komen we weer thuis.

Ik zal (als ik eraan denk) zeker weten veel foto's maken! Zodra ik weer thuis ben zal ik een post doen met de foto's ed.

Natuurlijk kunnen de zeeppotjes van de vorige post Moederdag in zicht nog besteld worden. Deze worden dan zaterdag op de post gedaan!


Iedereen een fijne vakantie!


donderdag 19 april 2012

Moederdag in zichtHet is al bijna moederdag en een leuk cadeautje mag natuurlijk niet ontbreken.


Deze leuke potjes met zeep zijn leuke zelf-made dingen van mij.
Het grote potje is €3,95 p.s. en de vierkante en ronde potjes zijn €2,95 p.s. beide exclusief verzendkosten (deze bedragen €6,75 omdat ze niet door de brievenbus passen).

De potjes zijn gevuld met zeep in de kleuren wit, blauw of roze. Ook kan een combinatie van deze kleuren. De potjes ruiken heerlijk.

Wil je er een bestelen, mail dan even naar truecolours003@gmail.com . Vermeld ook de kleur erbij waarin je het graag wil hebben.

Fijne week.

maandag 16 april 2012

Moodbord maken

Sorry de late post dit keer, maar ik had ook zo'n druk weekend.
Wel heb ik nog even de moodbord's gemaakt. Op canvasdoek met een Ikea boekje.


Dit is het resutaat:Even apart:Wel jammer dat de prijzen erop staan, maar verder zijn ze goed gelukt. Ik maak ze meestal van ikea boekjes of andere winkeboekjes/folders want ik vind het zo zonde om in mijn Ariadne at Home's te gaan knippen !

Fijne week.

zondag 1 april 2012

Sfeerimpressie bos


Dit keer heb ik niet te veel te vertellen bij deze foto's, want ze zijn gewoon zo mooi. Dit is het bos voor ons huis, vanuit onze woonkamer heb je er prachtig zich op! Ik ben er even doorheen gelopen om wat foto's te maken zodat jullie een mooie sfeerimpressie krijgen.

Fijne zondag allemaal !