Pagina's

zaterdag 24 maart 2012

Paasstukje


 Afgelopen week had ik zo'n zin om even lekker creatief bezig te zijn dus ik heb de snoeischaar gepakt en deze prachtige kronkeltakken geknipt. Deze heb ik aan kleine stukje geknipt en aan elkaar gebonden. Ik heb hem aan de lamp op de veranda gehangen en er leuke paaseitjes ingestoken. Het duurt nog een paar weekjes voordat het pasen is, maar de sfeer is er alvast !
De narcissen vond ik er wel erg leuk bij staan met haar gele kleurtje dus toen ik deze mooie foto had gemaakt dacht ik, die moet er ook bij!

Fijn weekend allemaal!zondag 18 maart 2012

BijzonderplekjeWauw, dit is echt een bijzonder plekje! In Mondilhan in Zuid-Frankrijk ligt deze prachtig gerenoveerde boerderij. Op de site word prachtig over dit bijzondere plekje verteld. Als je er eens lekker 'goedkoop' tussenuit wil, is het zeker de moeite waard om eens op deze site te kijken.
Afbeeldingen bij bijzonderplekje

Fijne week.

vrijdag 2 maart 2012

Landelijk wonen

                                                   
Vandaag even lekker aan het opruimen geweest op onze veranda (zelf gemaakt door mijn vader). Was fijn weer om bezig te zijn, alleen jammer van die gierlucht. Vogelpoep verwijderd, troep opgeruimd en lekker fris gemaakt voor het voorjaar. Straks als het niet meer zo vochtig is buiten lekker de kussen op de loungebank leggen en dan is het klaar !De klompen maken het plaatje toch compleet ;)


Bbq'tje erbij
En mijn zelfgemaakte lougnebank. Nu nog wachten op het echte mooie weer, dan de kussens erop en het plaatje is helemaal compleet. Nouja, als ik niet weer iets anders leukers bedenk !

Fijn weekend.